Kasutajate retseptid

Lasagne

Keskmine hinne: 3.7 Autor: SweetestLips
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1.PRUUNISTA HAKKLIHA JA MAITSESTA HAKKLIHAMAITSEAINE, SOOLA JA PIPRAGA. 2. HAKI PAPRIKA JA SIBUL KUUBIKUTEKS, SEENED RIBADEKS. 3. LISA HAKKLIHALE PARIKA JA SEENED- HAUTA POOLPEHMEKS, LISA SIBUL. 4.VALA JUURDE TOMATIPÜREE JA PURUSTATUD TOMATID. LASE KEEMA TÕUSTA. 5.MAITSESTA TAAS. KUI SEGU ON HAPUKAS LISA SUHKRUT (AGA MITTE PALJU) MAITSE! PRESSI SISSE KÜÜSLAUGUKÜÜNED JA LISA BASIILIKUT. 6.VALA VORMI PÕHJA NATUKENE ÕLI JA MÄÄRI SELLEGA ÄÄRED JA PÕHI KORRALIKULT ÄRA. (KUI VORM VÕTAB KÜLGE,VÕIB KASUTADA ÕLI ASEMEL KÜPSETUSPABERIT) 7.ÕLITATUD VORMI PÕHJA PANE KIHT PLAATE, SINNA PEALE 1-2 KULBITÄIT KASTET JA AJA LAIALI. JÄRGMINE KIHT PLAATE JA JÄLLE KASTET. NII KORDA SENI KUNI PLAADID VÕI KASTE ON OTSAS. SOOVI KORRAL VÕIB MÕNE KIHI VAHELE KA RIIVITUD JUUSTU PANNA. 8.RIIVI JUUST KÕIGE JÄMEDAMA RIIVIGA. 9.LASAGNE KÕIGE PEALE PANNA VASTAVALT SOOVILE RIIVITUD JUUSTU. 10.PANE LASAGNE AHJU KESKMISELE KÕRGUSELE 180-200 KRAADI JUURDE 30-45 MINUTIKS. ÄRA JUUSTU PEALT KÕRBEMA LASE! NB! ET LASAGNE EI TULEKS KUIV (KUI KASTE ON VÄGA PAKS) VÕID LISADA KIHTIDE VAHELE KAS PULJONGIT VÕI VETT (KUI KASTE ON SOOLANE-VETT; KUI KASTE ON MAGE -PULJONGIT) KUI KASTE ON VEDEL, EI PEA VAHELE MIDAGI LISAMA KUI EI TAHA. [Mina kasutasin vormi suurusega 35,5x28,5 cm.]
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa