Kasutajate retseptid

Seapraad punase kapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ene336
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sea välisfilee terava noaga sissepoole suunas lahti nagu rull, nii et saad suure õhukese lihatüki. Vasarda mõlemalt poolt, puista üle soola, pipra, nelgi, peenestatud loorberitükkide ja peekoniviiludega. Keera rulliks, kinnita tikkudega ja küpseta 140 kraadises ahjus 1 tund. Lõika punane kapsas ribadeks, pane potti, lisa 200 ml vett, soola ja suhkrut. Hauta 5 min, lisa äädikas ja hauta veel 3 minutit. Lõika sealiharull sobivateks portsjoniteks ja serveeri punase kapsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa