Kasutajate retseptid

Lasanje

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mmarja
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
Bolognese-kaste Kuumuta suurel pannil rasvaine, lisa hakitud sibul. Kui sibul muutub klaasjaks, lisa viilutatud porgand ja sellerivars. Pruunista. Seejärel lisa pannile hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga. Kui hakkliha on küps, lisa tomatid, millelt on eemaldatud nahk (värskete tomatite puhul võtab keeva vette kastmine naha lahti). Lõpuks lisa vein ja lase korraks keema. Bešamellkaste Kuumuta poti põhjas või ja lisa jahu. Tõsta pott tulelt ja lisa vähehaaval, pidevalt segades piim. Seejärel tõsta uuesti madalale tulele ja kuumuta, kuni segu on paksenenud. Maitsesta riivitud muskaatpähkliga. ----- Pane ahjuvormi põhja õhuke kiht bolognese-kastet, seejärel lao kiht lasanjeplaate. Nende peale tõsta uuesti kiht bolognese-kastet ja selle peale kiht bešamellkastet. Lao vaheldumisi lasanjeplaatide ja kastmete kihte. Lõpeta kastmekihtidega. Kõige peale raputa riivjuustu. Küpseta ahjus, kuni lasanjeplaadid on täiesti pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa