Kasutajate retseptid

Šokolaadifondüü (shokolaadipurskkaev)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: saarepiiga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulatamine mikrolaineahjus – sega 900 grammi šokolaadi koos zh tassi taimeõliga ning pane mikrolaineahju, sulatades seda 1 min 400-450 W juures. Sega kuni šokolaad on täielikult sulanud. Kui soovid alkoholimaitselist shokolaadi, lisa liköör sulatamisel. Vala eelsoojenenud shokolaadipurskkaevu alusele ning lülita masin sisse. Kasta kuuma shokolaadi alla maasikaid, puuvilju, vahukomme, küpsiseid, saiakuubikuid jm meelepärast. Shokolaadipurskkaev muudab suupisted shokolaadiglasuuriga kaetud delikatessideks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa