Kasutajate retseptid

Seafilee sinihallitusjuustu, koorekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Karyna K
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõigata sea välisfileest õhukesed viilud, panna toidukile sisse ning vasardada veidi. Lasta pann kuumaks, lisada õli, asetada kuumale pannile seafilee tükk ning pruunistada kuldpruuniks mõlemalt poolt, seejärel maitsestada liha üldmaitseainega, mis on väga oluline selles retseptis, kuna annab kastmele punaka värvuse. Ühest sinihallitusjuustu sektorist noppida mõned väiksemad tükid, mitte liialdada kuna maitse muutub liiga kibedaks, ning lisada need pannile liha kõrvale. Kuumutada juust veidi ning seejärel lisada rõõsk koor( soovi korral võib kasutada köögikoort või kohvikoort) ning lasta juustul sulada ning koorel veidi pakseneda, maitsta ning soovi korral lisada soola. Serveerida liha koos kastmega, lisandiks kartul ( keedu- frii-, ahjukartuli,või kartulipuder) ning toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa