Kasutajate retseptid

šokolaadi-kohvi creme brülee vaarikatega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Niile
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 180-kraadini. Kuumuta pliidil piima ja šokolaadi aeg-ajalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Lisa kohvipulbrist ja 1 teelusikatäiest keevast veest valmistatud segu ning vanilliekstrakt. 2. Vahusta munakollased, suhkur ja creme fraiche. Lisa ja kuumuta pidevalt segades kuni segu pakseneb. Vahusta munavalged ja lisa ettevaatlikult segades šokolaadimassile. 3. Aseta 4 väikesesse küpsetusvormi igaühesse 4-5 vaarikat ja vala üle šokolaadivahuga. Aseta küpsetusvormid suurde ahjuvormi ja vala vormi keevat vett kuni vesi katab väikseid vorme poolenisti. 4. Aseta vorm ahju ja küpseta 25 minutit kuni magustoidule tekib peale õhuke koorik. Aseta vormid külma jahtuma üheks tunniks. 5. Serveeri ülejäänud vaarikatega ja raputa üle tuhksuhkruga. Retsept on pärit kaalujälgijate Retseptikogust. Kogu toit annab kokku 22 punkti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa