Kasutajate retseptid

Fetakotlet pasta ja pestotomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Niile
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Kotletid: 1. Lase riivsaial vees vähemalt 10 minutit paisuda. Lisa seejärel sool, pipar, feta juust, oliivid ja hakkliha. Sega kiiresti ühtlaseks tainaks. 2. Vormi märgade kätega 4 suurt kotletti. 3. Prae kergelt pruunistatud võis keskmisel kuumusel umbes 4 minutit kummaltki poolt. Pasta: 1. Keeda pasta vastavalt pakendil toodud juhiste järgi. Iga liitri vee kohta lisa 2tl soola. 2. Lõika igal tomatil kaas pealt ära ning õõnesta. Täida tomatid pestoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa