Kasutajate retseptid

Magushapu panniroog ananassiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Niile
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lihaviilud laiadeks ribadeks ja pane kaussi. Vala peale soja ja sega. pruunista liharibad madalal laial pannil kergelt õlis. 2. Lisa sibulatükid. Kalla peale ananassivedelik ja puljong. Lisa äädikas, tomatipasta, ingver, küüslauk, sool ja pipar. Keeda segu kaane all 15 minutit. 3. Koori suvikõrvits, lõika paksudeks viiludeks ning lisa keevale segule. Tükelda ja lisa ananass, puhasta paprika ja lisa ribad pannile. Keeda veel umbes 5 minutit. 4. Sega hulka maisitärklis ja lase segu kiiresti keema, et toit muutuks pisut paksemaks. 5. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa