Kasutajate retseptid

šokolaadi-karamellilõigud

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Sannuts96
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Valmistusviis: Vooderdage 30x20 madala äärega koogivorm küpsetuspaberiga nii, et see kahest pikemast küljest üle oleks. Segage kausis kokku küpsised, sulatatud või ja kookosehelbed, seejärel pressige segu vormi põhja ja siluge lusikaga pind. Segage väiksemas kausis kokku või, kondenspiim, suhkur ja vahtrasiirup. Tõstke tasasele tulele ja segage umbes 15 minutit ehk kuni suhkur on sulanud ja segu on ühtlane, paks ja kergelt pruunikas. Tõstke tulelt ja laske veidi jahtuda. Valage segu küpsiste peale ja tõstke külma 30 minutiks ehk kuni kiht on kõvastunud. Hakkige šokolaad väikesteks ühtlasteks tükkideks ja pange kuuma kindlasse kaussi. Laske potti vett ja pange pott tulele. Aseteage šokolaadiga kauss poti kohale kui vesi juba keeb, kauss võib veega kokku puutuda nii on sulamine kiirem. Segage šokolaadi aegajalt, kuni see on sulanud. Lisage õli ja segage see ühtlaseks. Laotage šokolaadühtlase kihina vormi karamelli kihi peale ja laske seista külmas kuni šokolaad on kõvastunud. 3-4 tundi, võib ka kauem mida kauem seda parem:). saab vähemalt 10-le inimesele
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa