Uudiskiri Instagram Facebook
 
40-60 min
Retsept
portsjonile
Võikreemi tegemisel juhindusin sellisest retseptist :
250g magedat võid
500g tuhksuhkrut
2spl piima
1spl vaniljesuhkrut
Või vahtu ja pool suhkrust juurde sõeluda. Lisada piim, vaniljesuhkur ja seejärel ülejäänud suhkur.
Need kogused olid mulle täiesti vastuvõetamatud ja tegin nii (tort on 20cm x 30cm alusel) ning osa kreemist jäin veel ülegi:
150g võid
300g tuhksuhkrut
1spl piima
1spl vaniljesuhkrut
Vahele panin kohupiima ja vaarikamoosi. ( vahele panin vaarikamoosiga segatud vaarikaid ja kakaopudingut. ) (pildilolev on väljalõigatud A4 paberist tehtud shablooni järgi), siis saan lisada ka rohkem detaile. Kindlasti ei pane kohupiima kaunistuse alla, kuna see jääb pildi peal alt läbi kumama (ilma kaamerata neid valgeid kohti nii hästi ei näe). Ja kaks kreemi teen veidi kontrastsemates toonides. Kaunistamisel kasutasin esimest korda võikreemi (värvisin kakaoga). Karu ninaks shokolaadist &#034kohvi&#034uba. Vaarikad tordi vahel olid mõnusalt hapukad ja mahlased.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes