Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Forellifilee krevettidega kookospiimas

Kasutajate retseptid

Forellifilee krevettidega kookospiimas

Piu-viu
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
500-700 g forellifileed
200-300 g kooritud krevette
100 g paprikat
100 g sibulat või porrut
100 g värskeid shampinjone
1 värske tshillikaun
1 purk kookospiima (Blue Dragon)
1/2 kalapuljongikuubikut
pisut õli
pisut maisitärklist (Eldorado)
Lisandiks:
200 g sõmerat riisi (Veski Mati)
Tükelda kõik köögiviljad ja prae kiirelt väheses õlis. Lisa juurde ka kookospiim ning lase keema. Maitsesta kalapuljongikuubikuga. Paksenda pisut vähese maisi-tärklisega. Puhasta forellifilee küljeluudest ja aseta koos krevettidega ahjuplaadile. Vala üle kastmega ja küpseta ahjus 200-220ºC juures kuni kala valmimiseni. Serveeri keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp