Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Lihtne lõhesupp

20-40 min

Retsept
portsjonile
2-2,5 l vett
1 lõhe supikogu või ka soovitav kogus fileed
3 suurt porgandit
6 keskmist kartulit
3 suurt sibulat
peotäis värsket või sügavkülmutatud tilli, rohelist sibulat (sibula asemel võib kasutada ka porrut)
4-5 ürtidega kanapuljongikuubikut
2 loorberilehte
vürtsi
valget terapipart
Supikogu panna soolaga maitsestatud vette keema, pärast läbi kuumutamist eraldada liha luudelt ja purustada liha sõrmede vahel sobivateks tükkideks. Panna keema uus vesi (2-2,5 l), lisada peeneks hakitud porgand, keeta 10 minutit. Lisada peeneks hakitud kartulid ja sibulad, keeta veel 10 minutit. Lisada puljongikuubikud, valge pipar, vürts ja loorber ning viimasena puhastatud lõhetükid. Keeta mõni hetk ning pott tõsta tulelt; lisada till ja hakitud roheline sibul; pott katta kaanega. Serveerida 5 minuti pärast koos hapukoorega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke