Kasutajate retseptid

Sidruni-kiivitort valge šokolaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tärn
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 180kraadi.Vooderda26cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga. Sega omavahel jahu,küpsetuspulber ja sooda.Klopi munavalged vahule, lisa järk-järgult suhkur ja vahusta veel paar minutit.Seejärel sega juurde lahtiklopitud munakollased vaheldumisi kuivainetega.Küpseta 15-20 minutit.Kummuta kook jahutusrestile ja lase jahtuda.Valmista šokolaadivaht ja sidrunikate. Lõika õhukeselt ära koogipõhja pealmine osa ja pane kook lahtikäivasse koogivormi. Vala vormi šokolaadivaht ja silu ühtlaseks. Tõsta kook külmikusse 6 tunniks või kuni vaht on tahenenud. Seejärel nirista peale sidrunikate ja pane uuesti 6 tunniks külmikusse. Enne serveerimist kaunista tort kiivilõikudega.Valge šokolaadi vaht:Sulata tükeldatud šokolaad kuumaveevannis ja lase jahtuda.Vahusta mascarpone ja suhkur ning sega hulka sulatatud šokolaad.Kuumuta apelsinimahla keskmisel tulel.Lisa želatiin ja sega,kuni see on sulanud. Lase 30 minutit jahtuda ja sega mascarpone-mass hulka. Viimasena lisa vahustatud koor. Sidrunikate: Pane sidrunimahl ja suhkur tasasele tulele ja sega,kuni suhkur on sulanud. Võta tulelt ja lisa želatiin. Sega,kuni see on sulanud, ja lase jahtuda
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa