Kasutajate retseptid

Kirsi-šokolaadi kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: KetAmiiN
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koogi jaoks on vaja võitatud eemaldava põhjaga vormi. (läbimõõt ~20 cm) Võta kõik komponendid enne külmkapist välja ja lase toatemperatuuril natuke aega seista. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Pane koostisosad suurde kaussi kokku - jahu, suhkur, küpsetuspulber, söögisooda ning segada võiga (mitte eelnevalt sulatada) ühtlaseks kreemjaks massiks. Seejärel sulata šokolaad pliidil võiga. Tegutse aeglaselt, et segu ei läheks kõrbema ega tõmbuks klompi. Lisa eelnevalt saadud segu juurde ja sega läbi. Võta teine puhas kauss ja sega omavahel kokku kakao, hapukoor ja munad. Lisa eelnevalt saadud segu juurde ja sega läbi. Lase ahjus valmida 30 minutit, kontrollida kas tainas on veel vedel (kasvõi natukenegi) lisada ajale juurde 10-20 minutit. Kaunistamiseks: Raputada tuhksuhkrut koogile nii, et koogi pinda näha ei jääks. Lisada peale mõned kirsid. Seejärel lasta natukene jahtuda ja laske heal maitsta :) !
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa