Kasutajate retseptid

Valge šokolaadi-daimtort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Sonera
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Purusta küpsised ja sega toasooja võiga ja vajuta küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhjale ( läbimõõt u. 23 cm) Küpsetuspaberi ribadega võib vooderdada ka vormi servad, siis saab koogi kergemini kätte. 2. Pane želatiinilehed 10 minutiks jääkülma vette ligunema. 3. Vahusta koor. Maitsesta suhkru- ja vaniljesuhkruga. Lisa kohupiim. 4. Sulata tilgas vees valge šokolaad ja lisa massile. Lisa sidrunimahl ja purustatud daim-šokolaad. 5. Pigista želatiinilehtedest liigne vesi välja ja pane hetkeks pliidile madalale kuumusele sulama (30-60 sekundit) 6. Lase hetk jahtuda ja nirista peene joana , samas segades, täidisesse. 7. Kalla täidis vormi, silu ja kaunista veel valge šokolaadiga ja daimi puruga. 8. Lase jahedas tarduda 2-4 tundi või üle öö.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa