Kasutajate retseptid

Veiselihaguljašš tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Katarina17
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
Lõika veiseliha kuubikuteks. Kuumuta pannil või potipõhjas toiduõli ning pruunista liha. Lisa hakitud sibul ning prae veel veidi. Maitsesta soola, pipraga. Vala lihale-sibulale vesi ning jäta madalale kuumusele hauduma. Kui liha on pehme, lisa tomatipasta (võid selle enne pannil läbi kuumutada), tükeldatud tomatid ning basiilik. Hauta 5-7 minutit. Sega nisujahu hapukoore sisse ning lisa kastmele. Lase kaste keema, maitse ning vajadusel lisa juurde maitseaineid. Serveeri keedetud riisi või kartulitega. VIHJE! Kui veiseliha pole käepärast, tee kaste sealihast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa