Kasutajate retseptid

pasta rohelises anshoovise kastmes mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maverik
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Alusta pastast: Suures potis rohke veega aja vesi keemiseni, seejärel lisa 1,2Spl meresoola (vöi 1 Spl.segatud soola) Lisa pasta ning keeda seda nöutud minuteid pakendil (8-11 min) 6 minutit enne pasta valmimist lisa samasse keeduveesse eelnevalt sulatatud mereannid ( karbid, krevetid jne,) (nende puudumise korral vöib VALMIS pasta segada tuunikala konserviga) Kurna pasta mereandidega. Samal ajal valmista roheline kaste: Mikserda mikseris 1/2 sidruni mahl (riivi juurde pisut sidruni koort) 1-2 Spl kuiva valget veini 6 Spl oliiviöli 1 küüslaauguküüs 1 Spl parmesani 1 Spl seedriseemneid 3-5 anshoovise fileed peotäis masiilikut pisut peterselli pipart ning ettevaatlikult soola,sest anshoovis ja parmesan on küllaltki soola sisaldavad Nüüd vala kuhe kogu saadud segu äsja kurnatud , auravale pastale mereandidega serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa