Kasutajate retseptid

Rabarberi-õuna puruvorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tiibus
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika rabarberid 2 cm pikkusteks juppideks. Koori õunad, eemalda südamik, tükelda kuubikuteks. Sulata pannil või, lisa rabarberid ja õunad. Maitsesta kaneeli, fariinsuhkru ja peenestatud ingverijuurega. Kuumuta segu 5 min ning vala ühte suuremasse 24 cm läbimõõduga ahjuvormi või 4 väiksemasse kuumuskindlasse vormi. Purukatte jaoks sega omavahel jahu, sool ja suhkur. Näpi juurde või ning sega purutaoliseks massiks. Haki sarapuupähklid ja sega katte hulka. Vala vormi(desse) rabarberi-õunasegu peale. Küpseta suuremat vormi 20 min, väiksemaid 15 min. Serveeri soojalt vanillijäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa