Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Rabarberi-õuna puruvorm

Kasutajate retseptid

Rabarberi-õuna puruvorm

tiibus
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g rabarbereid
2 õuna
50 g võid
1 tl kaneeli
2 sl fariinsuhkrut
2 cm värsket ingverijuurt
PURUKATE:
2,5 dl nisujahu
0,5 tl soola
3 sl fariinsuhkrut
100 g võid
50 g röstitud ja kooritud sarapuupähkleid
Lõika rabarberid 2 cm pikkusteks juppideks. Koori õunad, eemalda südamik, tükelda kuubikuteks. Sulata pannil või, lisa rabarberid ja õunad. Maitsesta kaneeli, fariinsuhkru ja peenestatud ingverijuurega. Kuumuta segu 5 min ning vala ühte suuremasse 24 cm läbimõõduga ahjuvormi või 4 väiksemasse kuumuskindlasse vormi. Purukatte jaoks sega omavahel jahu, sool ja suhkur. Näpi juurde või ning sega purutaoliseks massiks. Haki sarapuupähklid ja sega katte hulka. Vala vormi(desse) rabarberi-õunasegu peale. Küpseta suuremat vormi 20 min, väiksemaid 15 min. Serveeri soojalt vanillijäätisega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp