Kasutajate retseptid

Cappucchinotort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Marlyn
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks. Vahusta munakollased suhkruga. Lisa toasoe mascarpone ja vahusta, kuni suhkur on lahustunud. Vahusta koor ja sega hulka. Lahusta kohvipulber kastrulis keevas vees, tõsta sellest 0,5 dl kõrvale põhjade immutamiseks. Lahusta väljapigistatud želatiinilehed ülejäänud 1,5 dl kohvis ja sega, kuni lehed on lahustunud. Tõsta kõrvale ja sega hulka konjak. Lase veidi jahtuda ja sega mascarponevahu hulka. Lõika biskviitpõhi kolmeks ja tõsta esimene põhi küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Lisa kõrvalepandud kohvile peale piim ja immuta pintsliga poole piimakohviga esimene põhi. Vala vormi pool mascarponevahust. Tõsta peale teine põhi, immuta ülejäänud piimakohviga ja vala peale ülejäänud kreem. Tõsta kolmas põhi peale, kata toidukilega ja pane vähemalt 2 tunniks külma. Vahetult enne serveerimist sõelu üle tuhksuhkruga ja seejärel kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa