Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Cappucchinotort

Kasutajate retseptid

Cappucchinotort

Marlyn
PrindiSoovita sõbrale
üle 60 min
Retsept
portsjonile
1 valmis biskviitpõhi (Hagar)
12 želatiinilehte ( või 20 g želatiini) (Sildest)
3 munakollast
1,5 dl suhkrut (Dan Sukker)
250 g mascarponet (Igor)
4 dl vahukoort (Valio Alma )
1 dl lahustuva kohvi pulbrit
2 dl vett
1 dl konjakit
3 sl piima (Valio Alma )
Kaunistuseks:
1- 2 sl mõrudat kakaopulbrit
1 sl tuhksuhkrut (Vilma)
Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks. Vahusta munakollased suhkruga. Lisa toasoe mascarpone ja vahusta, kuni suhkur on lahustunud. Vahusta koor ja sega hulka. Lahusta kohvipulber kastrulis keevas vees, tõsta sellest 0,5 dl kõrvale põhjade immutamiseks. Lahusta väljapigistatud želatiinilehed ülejäänud 1,5 dl kohvis ja sega, kuni lehed on lahustunud. Tõsta kõrvale ja sega hulka konjak. Lase veidi jahtuda ja sega mascarponevahu hulka. Lõika biskviitpõhi kolmeks ja tõsta esimene põhi küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Lisa kõrvalepandud kohvile peale piim ja immuta pintsliga poole piimakohviga esimene põhi. Vala vormi pool mascarponevahust. Tõsta peale teine põhi, immuta ülejäänud piimakohviga ja vala peale ülejäänud kreem. Tõsta kolmas põhi peale, kata toidukilega ja pane vähemalt 2 tunniks külma. Vahetult enne serveerimist sõelu üle tuhksuhkruga ja seejärel kakaoga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes