Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Maasikakook

Retsept
portsjonile
Põhi:
200 g võid (Estoveri taluvõi)
5 dl jahu (Kalewi nisujahu)
1 muna (Selveri munad)
1 dl suhkrut (Dan Sukker)
1 tl vaniljesuhkrut (Santa Maria)
0,5 tl küpsetuspulbrit
Kate:
200 g hapukoort (Alma)
3 muna (Selveri munad)
1,5 dl suhkrut (Dan Sukker)
250 g maasikaid
50 g mandlilaaste
1 tl vaniljesuhkrut
Vahusta või suhkruga. Lisa muna, jahu ja vaniljesuhkur ning sega ühtlaseks taignaks. Suru taigen võiga määritud koogivormi põhja ja äärtele ning pane 15 minutuks külmutuskappi. Täidise jaoks sega hapukoor munadega, lisa suhkur ja vaniljesuhkur. Lao pooleks lõigatud maasikad taignale, lõikekoht vastu kooki ja kalla üle hapukooreseguga. Raputa peale mandlilaastud ja küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

Märksõnad

maasikakook

KOMMENTAARID

Juri 13.juuni 2018 19:15
Kate jäi täiesti tooreks, 30 min 200 kraadi juures eelsoojendatud ahjus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga