Kasutajate retseptid

Kartuli-hakklihaspiraalid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Marlyn
Kogus: 1 portsjon
Suru kartulid läbi püreepressi või suru kahvliga püreeks. Lõika külm margariin väikesteks tükikesteks ja töötle mikseri taignakonksudega sõmeraks. Sega juurde kartulipüree ja maitsesta soolaga. Suru taigen lapikuks, mähi toidukilesse ja hoia tund aega külmas. Vahepeal kuumuta lahtinäpitud hakkliha pannil väheses õlis kuni punase värvuse kadumiseni; tõsta pannilt ära. Kuumuta peenestatud porru ta küüslauku madalal kuumusel 7 minutit. Sega juurde ülejäänud ained ning lase jahtuda. Rulli taigen õhukeseks plaadiks ja kata täidisega. Keera rulli nagu rullbiskviit; jäta liitekoht allapoole. Lõika terava noaga 2 cm paksusteks viiludeks, tõsta need pannkoogilabidaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pintselda üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 175° juures umbes 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa