Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Lõhepirukas

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 pakk lehttaigent (500 g)
400-500 g värsket lõhefileed
1 porro
1 sl taluvõid
250 g hapukoort
1 sl jahu või kastmepaksendajat
soola
pipart
värsket tilli
1. Eemalda kalafilee nahast. 2. Maitsesta kalafilee soola ja pipraga. 3. Tükelda porro ja prae pannil võiga. 4. Lisa hapukoor porrole ja kuumuta. 5. Maitsesta porro ja hapukoore segu soola, pipra ja tilliga ning lisa jahu või kastmepaksendajat, et tekiks paksem kaste. 6. Rulli lehttaigen laiali ja aseta filee taigna keskele, vala porrokastmega üle ning sule pirukas taignaääri tõstes. 7. Küpseta pirukat ahjus fooliumi sees 220°C juures 20 minutit, siis tee foolium pealt lahti ja küpseta veel u. 10 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke