Kasutajate retseptid

Porgandipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sixx
Kogus: 1 portsjon
1. Vedelda pärm suhkruga, lisa leige piim või vesi, seejärel sool ja sulatatud margariin. Lisa jahu ja hakka sõtkuma. Jahu peab lööma käte küljest lahti, siis on paras. 3. Pane kerkima 1-1,5 tunniks. 4. Riivi porgand, sega juurde muna, suhkur, sool ja sulatatud või. Sega korralikult läbi. 5.Kui taigen kerkinud, siis murra ära 1/3, mis jääb &#034kaaneks&#034. 6. Määri ahjuplaat õliga, raputada peale veidi riivsaia või mannat, et ei jääks külge ja sobita plaadile lahtirullitud 2/3 taignast. 7. Määri taignale porgandisegu. 8. Rulli lahti järelejäänud taigen ja katta sellega porgand. Määri pealt lahtiklopitud munaga. 9. Pane ahju ja küpseta 170-180°C juures u.30-40 min
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa