Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
200 grammi piimašokolaadi
50 grammi võid
2 spl piima
60 grammi pähkleid
30 grammi rosinaid
Tuhksuhkurt
Kaunistuseks piparmündileht või midagi muud rohelist
Kuumuta šokolaad ja või kuni šokolaad on sulanud, lisa piim, pähklid ja rosinad, sega kõik kokku. Lase veidi massil jahtuda. Kui mass on peaaegu jahtunud, vala see mõnda vormi, kust tahad pärast maiust võtta. Lisa kaunistuseks piparmündileht ( kui oled võtnud vormi, kus on eraldi ruudud, pane igale ruudule piparmündileht ). Pane mass ööpäevaks sügavkülma. Kui mass on tahkunud raputa läbi sõela peale tuhksuhkur.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes