Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tuunikalakook

20-40 min

Retsept
portsjonile
Lehttainas (valmiskülmutatud rull), 100g sink, 200g riivjuust, 200g tuunikala (konserv tuunikala vees), 3tk muna, 200ml vahukoor, 50ml piim, 400g kodujuust, 1/4tl sool, 1/4tl pipar.
Imehea soolane amps sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Retsepti &#034varastasin&#034 naabrinaiselt :) Sulata lehttainas ja lõika paras tükk 26cm läbimõõduga vormi põhja. (Enne lisandite panemist võib tainast veidi eelküpsetada). Raputa ühtlaselt peale peeneks hakitud sink ja 3/4 kogusest riivjuustust. Klopi munad, koor ja piim veidi vahtu ning lisa soola ja pipart (maitseainetega ei maksa liialdada, sest koostisained annavad piisavalt soolasust). Lisa segule tuunikalakonserv ja sega hoolikalt läbi. Vala segu vormi, peale laota ühtlaselt kodujuust. Lõpuks raputa ka ülejäänud riivjuust. Küpseta u. 35min 200kraadi juures, kuni kook on pruunikas. Enne serveerimist lase koogil pisut jahtuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes