Kasutajate retseptid

Peedi ja sinihallitusjuustu pirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: svetar
Kogus: 1 portsjon
Rösti peedid ahjus pehmeks (umbes 1 tund fooliumisse mässitult 200kraadises ahjus). Lase jahtuda, siis eemalda koor (selleks pole nuga vaja, piisab sõrmedega lükkamisest). Lõika peedid õhukesteks viiludeks*. Rulli lehttainas lahti, lõika väikesteks ruutudeks. Siis suru nt pahupidi pööratud pitsiga tainaruudu keskele väike rõngas (peaaegu läbi, klõpsa fotol!) Tõsta rõnga keskele õhuke peediviil, sellele aseta tükike sinihallitusjuustu ja peale paar tüümianilehekest. Pintselda piruka servad munaga, siis küpseta 200kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni lehttainas on kenasti kerkinud ja kuldseks küpsenud. Lase jahtuda ja serveeri. * Selle retsepti puhul on parem kasutada piklikke peete - lõikamisel jäävad ühtlasemad seibid. Kui kasutad tavalisi peete, siis lõika need esmalt õhukesteks viiludeks ja seejärel pitsiga väiksemateks ketasteks. Allikas: © NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa