Kasutajate retseptid

Kohupiimaponšikud

Keskmine hinne: 3.5 Autor: svetar
Kogus: 1 portsjon
Hõõru kohupiim suhkru ja munadega lahti. Lisa sool ja soodaga segatud jahu. Võta kahe lusika abil tainast ning kukuta kuuma õli sisse. Küpseta kuumas õlis kuldseks - vahepeal keera pontšikuid ringi (kui nad seda ise ei tee). Kui pontšikud on kuldpruunid, siis tõsta vahukulbi abil köögipaberile nõrguma. Valmis pontšikutele raputa peale tuhksuhkrut. Retsept põhineb Laine Remmelga pontšikuretseptil (Küpsetame ise, 1990), aga olen koguseid vastavalt oma maitsele aja jooksul muutnud. Allikas: © NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa