Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Baklažaani SHAKSHUKA

Kasutajate retseptid

Baklažaani SHAKSHUKA

Verrulane
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 suurt baklažaani (vali hea kvaliteediga)
½ sidruni mahl
2 supilusikatäit oliivõli
1 supilusikatäis peenestatud peterselli
2 supilusikatäit peenestatud shallot sibulat
1 supilusikatäis Adzikat Verru
Sool ja pipar maitse järgi
Pane baklažaanid tervena väga kuuma grilli peale. Oota millal seest läheb täitsa pehmeks ka nahk põleb, ära unusta keerata. Põlenud nahk annab mõnusa suitsu lõhna roale. Lõika baklažaan pooleks ja kraabi supilusikaga sisu välja. Hakki noaga sisu peeneks massiks, lase jahtuda. Kui jahtunud lisa komponendid ja sega hästi.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool