Kasutajate retseptid

Ketchup

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Verrulane
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Pane tomatid 30sek keevasse vette ja siis kohe külma vee alla. Eemalda nahk ja tükelda kooritud tomatid noaga, lisa suhkur, tükeldatud ingver, pisut soolaga ja sorts õli. Sega kõik läbi ja paiguta segu haudenõusse lisa ülejäänud õli. Hauta segu keskmisel tulel 1 tund paar korda segades kuni tomatid muutuvad tumedamaks ja karamelliseeduvad. Lisa tomatimahl, vein, tomati püree ja lase segul rahuneda. Lase nõrgalt keema, õrnalt podisema 45 minutiks. Vala segu blenderisse ja käivita seda kuni segu muutub ühtlaseks püreeks. Lase püree läbi väga peene sõela aidates lusikaga kaasa. Sõelutud segu pane potti ja lase keema kuni segu kaotab 1/3 vedelikku, läheb paksemaks nagu ketchup ikka on. Lase jahtuda, lisa Adzika Verru, sega, pane külmkappi, tarbi 2 nädala jooksul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa