Kasutajate retseptid

VÄRSKE SKUMBRIA (MAKRELLIi) SALAT KURGIGA JA ADZIKA KREEMIGA

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Verrulane
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Tükeldatud kala segada ingveriga, sibulaga, peterselliga, adzikaga ja sidruni mahlaga. Panna jahtuma külmkappi. Kurk puhastada koorest. Kurgi ribastamiseks võib kasutada ribastajat või juurviljakooriat. Tähtis on, et ribad oleks lõigatud otsast lõpuni tervena. Mida peenem riba seda parem. Lisada kurgile adzikat, koriandrid ja väga õrnalt segada. Lisada jogurtisse adzikad ja mett segada ühtlaseks roosaks massiks. Kui kreem paistab liiga terav siis lisa jogurtid. Soola lisada ei tule kuskile sest, et adzika on ise soolane. Loomulikult kui paistab, et roog tuli vähe soolane siis lisa soola. Võtta külmkapist kala ja serveeri nagu näha pildil. Kaunistada maitse järgi näiteks väikeste noore koriandri lehtedega või läbikasvanud selleri seemnetega, sobib ka till, purustatud must pipar. Lisada peale mõned tilgad oliivõli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa