Kasutajate retseptid

ADZIKA VERRU TARTAR

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Verrulane
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Segada suures kausis kõik ühtlaselt ilma munadeta ja soolata. Adzikad võibjulgelt ka rohkem panna, võib kasutada ka Verru tüüp 1 ja tüüp 2, neid võib ka omavahel segada. Soola panna maitse järgi arvestades, et adzika ise on üsna soolane maitseaine. Jagada segu neljaks võrdeks osaks ja serveerida kasutas vormi nagu näha pildil. Kui segu veel vormi sees teha peale süvend munakollase jaoks (ilma selleta ta võib maha jooksta). Kaunistada oma maitse järgi kasutades oliivõli näiteks nagu pildil. Määrida röstidud valgele leivale ja nautida veiniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa