Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

HAUTATUD LAMBA JALG ADZIKA VERRU

Kasutajate retseptid

HAUTATUD LAMBA JALG ADZIKA VERRU

Verrulane
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1kg lamba jalga tükeldatud (võib ka lahti külmutatud)
50gr võid
50ml oliivõli
3 porgandid tükeldatud
4 sibulat peenelt hakitud
10 küüslaugu küünt peenel hakitud
2,3 kimpu tüümiani
2 loorberilehte
400ml valget veini
250ml vett
Palju Adzikat Verru
Sool pipar
Garniir
Noored porgandit
4 kimpu tüümiani
Adzika Verru
Kuumuta oliivõli pottis kaanega. Lisa võid ja liha. Prae suurel tulel kuni liha pruun igalt poolt (võimalikult ühe korraga kõik liha ei mahu, korda). Võta liha välja ja pane eemale. Lisa potti sibula, küüslaugu ja valmista 4-5 min segades. Pane lammas tagasi, kata veiniga. Lisa loorberi lehed, adzika, soola, pipra maitse järgi. Kata kaanega ja valmista pliidil 3 tundi ja pärast 4 tundu ahjus 145C kraadi juures. Pool tundi enne valmimist võta maha kaan. Serveeri juurviljadega ja adzikaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes