Kasutajate retseptid

HAUTATUD LAMBA JALG ADZIKA VERRU

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Verrulane
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta oliivõli pottis kaanega. Lisa võid ja liha. Prae suurel tulel kuni liha pruun igalt poolt (võimalikult ühe korraga kõik liha ei mahu, korda). Võta liha välja ja pane eemale. Lisa potti sibula, küüslaugu ja valmista 4-5 min segades. Pane lammas tagasi, kata veiniga. Lisa loorberi lehed, adzika, soola, pipra maitse järgi. Kata kaanega ja valmista pliidil 3 tundi ja pärast 4 tundu ahjus 145C kraadi juures. Pool tundi enne valmimist võta maha kaan. Serveeri juurviljadega ja adzikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa