Kasutajate retseptid

Soome pannukakku

Keskmine hinne: 3.5 Autor: azure
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane ahi sooja 225°-le, paiguta ahjurest keskmisele siinile. Sega jahu hulka sool ning pool piimakogusest ja mikserda või vispelda taigen ühtlaseks. Lisa seejärel ka ülejäänud piim, viimasena mikserda juurde eelnevalt kergelt lahtiklopitud munad. 2. Pane või kandilisse, umbes 30x40 cm suurusega ahjuvormi ning lase ahjus sulada ja kergelt pruunistuda. Võta vorm ahjust, kalla taigen vormi ning tõsta ahju tagasi. Lase küpseda 25-30 minutit ehk kuni kook on täiesti hüübinud ning ka pealt kenasti pruunistunud. 3. Võta ahjust ja tõsta koos vormiga 5 minutiks restile jahtuma. Tõsta kook koos ahjuvormiga otse lauale ja lõika seal parajateks tükkideks, kui ahjupann aga on teflonkattega, kasuta plastikust või puust lõikevahendeid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa