Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
300g maapähkleid (kasutasin koorimata pähkleid)
25g kakaod (u 2,5sl)
450g kaerahelbeid
120g seesamiseemneid
120g kooritud päevalilleseemneid
175g õunakastet (võib kasutada apelsinikastet)
1tl jahvatatud ingverit
2tl jahvatatud kaneeli
4sl mett
100g pruuni suhkurt
2tl päevalilleõli (mina kasutasin Olivia taluvõimaitselistõli)
1tl soola
120g pruuni- v kuldset suhkrusiirupit
Sega kuivained kokku. Teise kaussi sega kokku vedelad ained. Siis sega kõik kokku, aseta ahjupannile, laota laiali. Küpseta 40 minutit 170 kraadi juures. Peale 20 minutit sega pisut. Kuna see müsli ei sisalda säilitusianeid, siis söilib see umbes 1 nädal

Märksõnad

müsli

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool