Kasutajate retseptid

Napoleoni kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: KerlyR
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Haki jahu margariiniga, lisa sool, külm vesi ja muna. Sõtku sile taigen. Pane 3-4 tunniks või kogu ööks külma. Taigen jaota 7 osaks. Lõika ilusad ruudud ja küpseta 7 õhukest plaati, igaühte 5 minutit 250 kraadi C juures helepruuniks. Ülejäänud ääreribadest rulli veel üks plaaditäis ja küpseta tumedamaks pruuniks. See murenda äärtele ja peale kaunistuseks. Kreem: 1 1/4 piima ja 1 kl suhkrut lase keema. Sama ajal vahusta munad ülejäänud suhkruga (1 klaas). Lisa 10 spl jahu ja 1 kl külma piima. Vahustatud segu lisa kuuma piima hulka, kogu aeg segades kuumuta segu kuni see pakseneb. Ära keeda! Jahuta. Lao põhjad vaheldumisi kreemiga tordialusele. Kaunista puruga. Serveeri kohe või järgmisel päeval (siis on läbi imbunud). Kuid samal päeval on ta ka võrratu :) Minu tähelepanekud: *jahu kulub taignassee rohkem, lisan kuni taigen ei jää näppude külge kinni; *pähklid kihtide vahel annavad väga hea maitse :)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa