Kasutajate retseptid

Kapsapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: KilluHelen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Hakkida kapsas peeneks ja hautada poolpehmeks. Maitsestada soola, suhkru ja tilliga ning nõrutada kuivaks. Segada kapsamass keedetud munade ja kodujuustuga. Tainas rullida ja vooderada sellega 26 cm läbimõõduka pirukavorm (põhi ja seinad) ning lasta põhjal eelküpseda 225-kraadises ahjus 10 minutit. Soovitatav on eelküpsetamisajaks vooderdada taina servad fooliumiga, et need alla ei vajuks. Eelküpsetatud tainale laotada kapsamass ja puistada üle riivjuustuga. Peale valada munade ja hapukoore segu. Kapsapirukat küpsetada 200-kraadises ahjus 30 minutit. (retsept pärineb raamatust Pirukad 2) PS. Kevadel on eriti meeldiv süüa kapsapirukat koos kodumaise toorsalatiga (redis, rohelised salatilehed, murulauk).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa