Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Seesamikana-wok nuudlitega

Kasutajate retseptid

Seesamikana-wok nuudlitega

chewie
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g nuudleid
1 sl oliiviõli
1 sl ribadeks lõigatud värsket ingverit
1 pikk punane tšillikaun, südamik välja võetud ja peenestatud
500 g kanarinnafileed, lõigatud põigiti 1 cm
2 küüslauguküünt, purustatud
4 sl vähesoolast sojakastet
3 tl seesamiõli *
700 g hiina lehtsalatit, lõigatud pikuti kaheksandikeks
2 sl seesamiseemneid, röstitud
* võib asendada ka oliiviõliga
Kerge ja tervislik roog. Nii kui proovid, juurde soovid! 1) Keeda nuudleid rohkes vees 4-5 minutit, kuni need on pehmed. Lase nõrguda ja loputa külma veega üle. Lase uuesti nõrguda. 2) Kuumuta õli wok-pannil ja aja see laiali. Lisa ingver ja tšilli ning kuumuta 1 minut. Lisa kanaliha ja küpseta veel 3-5 minutit või kuni kana on pruun ja läbi küpsenud. 3) Lisa küüslauk ja prae 1 minut veel. Vala peale sojakaste(võib esialgu valada ka pool kogusest ja hiljem nuudlitega ülejäänud) ja seesamiõli ning sega. Lisa hiina kapsas ja nuudlid ning küpseta, kuni hiina kapsas on pehme ja nuudlid soojenenud. Tõsta kaussidesse, puista peale seesamiseemneid ja serveeri.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes