Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 gr penneseid
300 - 400 gr lõhefileed
soola
sidrunipipart
1 väike pakk vahukoort
1 väike pakk kohvikoort
150-200 gr päikesekuivatatud tomateid õlis
basiilikut maitse järgi
Pane pennes keema. Samal ajal tee lõhefilee väiksemateks tükkideks ning lõika päikesekuivatatud tomatid pisemateks tükkideks. Kurna pennesed ja jäta nad potti. Tilk päikesekuivatatud tomatite õli pannile ja prae lõhefilee kergelt läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile kohvikoor ja vahukoor ning päikesekuivatatud tomatid. Maitse ja vajadusel lisa julgelt pipart juurde. Sega kastet ja hoia tasasel tulel kuni see muutub tihkemaks. Lisa pennesele juurde hakitudi basiilikut ning vala kaste peale.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree