Kasutajate retseptid

Ahjukana-peekoni värske salat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: erkkis
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika kanafilee ribadeks, nii et selle paksus ei ületaks 2-3 cm. Määri kõik ribad igast küljest sinepiga kokku ja pane kaussi. Jäta kauss 30 minutiks külmkappi. 2. Lõika peekonil kamara osa ära (kui on). Prae pannil kõik peekoniviilud läbi. 3. Pane kanafilee ribad fooliumi sisse. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit. 4. Lõika küpsetatud kanafilee ribadest kuubikud/tükid ja pane suurde kaussi. 5. Lõika praetud peekonist väiksed tükid või ribad ja lisa kaussi. 6. Lõika fetajuust väikesteks kuubikuteks ja lisa kaussi. 7. Lõika lehtsalat ja basiilik väikesteks tükkideks ja lisa kaussi. 8. Lisa kaussi ananassitükid. 9. Lisa palsamiäädikat ja oliiviõli. 10. Sega kõik komponendid omavahel. 11. Serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa