Kasutajate retseptid

Porgandipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: soovik
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulata margariin ja riivi porgand. Pane kõik komponendid peale porgandi kaussi. Sega korralikult segi. Lisa riivitud porgand ja sega uuesti, nii et tainas oleks igati ühtlane. Vorm ei tohi olla väga sügav, muidu ei küpse tainas keskelt ära. Pole oluline, kas vorm on ümmargune või kandiline, peaasi et mitte sügav. Arvestada tuleb ka taina kerkimisega küpsetamise ajal. Niiet ära tainast vormi servani pane. Määri vorm margariiniga ja puista üle riivsaiaga. Pane ahju ja küpseta u 200 kraadi juures, kuni kook on pealt kuldpruun. Proovi tikuga valmidust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa