Kasutajate retseptid

Kohupiima pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tätsu
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Ained segada , sõtkuda ja lasta soojas kohas kerkida umbes 2 tundi. Võib teha taigna kaheks kas ümmarguseks või neljakandiliseks tükiks ja nende vahele panna kiht maitsestatud kohupiima. Pealt määrida munaga ja raputada üle kaneeli suhkru seguga. Kuid võib teha ka suure plaadipiruka. Siis umbes 3/4 taignast rullida plaadile, katta kohupiimaga ja järeljäänud taignast teha ristid, et oleks kenam. Vahekohtadesse raputada ka kaneeli-suhkru segu. Kohupiim maitsestada kindlasti suhkruga. Võib lisada vanilli, apelsinikoort. Kui vaja siis ka hapukoort ja mune. Sama taigent võib edukalt kasutada ka magusa porgandipiruka tegemiseks ja ka keedist võib kasutada. Plaadikoogi jaoks peab vähemalt 800 - 1000 gr. kohupiima olema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa