Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 pakki eestimaiseid küpsiseid(1 tavaline, 1 kakao)
175 g Kalevi Tiina komme (või muid marmelaadi komme)
100 g kalevi Tõmmu komme
3 spl kakaopulbrit
150 g võid
1/2 purki suhkruga kondentspiima
Pudista küpsised käte vahel tükkideks. Sega kausis küpsised, marmelaadikommi kuubikud, Tõmmu kommi kuubikud ja kakaopulber. Sulata kastrulis või. Lisa juurde kondentspiim ja sega läbi. Vala segu küpsisesegule ja sega ühtlaseks. Mätsi segu küpsetuspaberil vorstikujuliseks ja keera paberisse. Lase seista külmikus 2 h kuni üleöö. Lõika viiludeks

Märksõnad

kirjukoer

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga