Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Brokoli ahjuvorm tomatite ja juustuga

Kasutajate retseptid

Brokoli ahjuvorm tomatite ja juustuga

Marlyn
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
* 300 g spargelkapsast
* 2 tomatit
* 10 g võid
* 75 g riivitud Pikantne juustu
* 60 g sibulat
* 1 küüslaugu küüs
* 40 g oliivõli
* 1 oks värsket tüümiani
* 30 g suitsuribi
* 500 g rõõskkoort
* sool
* pipar
1. Haki sibul jõhvika suurusteks kuubikuteks, lõika küüslauguküüs pikuti pooleks ja haki. 2. Lõika tomatid neljaks ja veel omakorda pooleks. 3. Lõika suitsuribi väikesteks kuubikuteks. 4. Aseta pann tulele, lisa oliivõli ja sibul, kuumuta 3 minutit, lisa tomat, küüslauk ja tüümian, kuumuta veel 5 minutit. Tõsta pann kõrvale. 5. Aseta spargelkapsas keevasse, kergelt soolatud vette ja keeda 5 minutit, seejärel nõruta. Värvi säilitamiseks vala brokoli üle jääkülma veega. 6. Kuumuta ahi 250ºC. 7. Määri ahjuvorm seest võiga, aseta brokoli, tomatid ja peekon vormi, lisa värskelt jahvatatud soola ja pipart, puista juustuga üle ja aseta 10 minutiks ahju. Serveeri. Brokoli ahjuvormi juurde soovitame Selveri Köögi broileri salatit ja sõrnikuid. Toidu kõrvale sobib Lenz Moser Selection Blauer Zweigelt vein.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool