Kasutajate retseptid

marineeritud kurgid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: azure
Kogus: 1 portsjon
Pesen kurgid korralikult puhtaks, panen kuni 6 tunniks külma vette. Korjan tillivarsi koos õisikutega, peterselli, mustasõstralehti, kirsilehti, mädarõikalehti, küüslauku. Pesen ka korralikult puhtaks. Purgid pesen nõudekas, enam eraldi ei kuumuta neid, purgikaaned lasen korraks kuumast veest läbi. Purgi põhja hakin eelnimetatud maitserohelise, laon pestud kurgid, lisan mõne tera musta terapipart. Keedan ülalnimetatud ainetest marinaadi, valan selle ettevaatlikult purgis asuvatele kurkidele, kaan lihtsalt peale. Purgi tõstan kuumutamiseks veega potti ja kuumutan umbes 20 minutit, st seni, kuni näen, et purgis olev marinaad ajab mullikesi. Siis tõstan välja ja kaanetan kinni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa