Kasutajate retseptid

Kiievi kotletid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: rehepex
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. või tuleb kausis ära kloppida, seejärel valada köögikombaini. 2. küüslauk tuleb tükeldada imepisikeseks ja samuti tuleb teha peterselliga. 3. Need kaks koostisainet tuleb nüüd visata köögikombaini või hulka. 4. Mikserdades võid, küüslauku ning peterselli koos, tuleb välja ilus roheline segu. 5. segu tuleb panna küpsetuspaberile ja keerata vorstiks selle sees 6. Seguga vorst tuleb panna pooleks tunniks jääkülmutuskappi. 7. Nüüd tuleb võtta kanafileed ja haamerdada neid ETTEVAATLIKULT peenikesteks. 8. Fileetükid tuleb nüüd määrida vähesel hulgal sidruni, soola ja pipraga. 9. Nüüd kui seguga vorst on tunduvalt tardunud võib iga fileetüki keskele lõigata väikese jupi segu. 10. igat kiievi kotletti tuleb eraldi kohe vlmis teha. Selleks tuleb nüüd võtta 4 muna ja kloppida need. 11. Riivsai tuleb valada kuhugile taldrikule. 12. Nüüd tuleb keerata filee koos segujupiga ettevaatlikult rulli nii, et ei jääks auke, muidu hkkab pärast või segu kotletist välja jooksma. 13. Rulli keeratud kotlett tuleb kasta kõigepealt munaklopsi, siis riivsaia sees veeretada. Ja nii kolm korda korrata seda protsessi. 14. Nüüd jääb üle vaid anda kotletile ilus kuju. Käte vahel saab otsi tänu munale ja riivsaiale kokku ajada ja nii tekibki kiievi kotletil traditsiooniline kuju. 15. Kui kotlett on valmis, tuleb see panna jääkülmikusse. 16. Kui kõik kotletid on valmis, tuleb need panna tunniks ajaks või rohkem jääkülmikusse, et nad sel kõveneks. 17. Pärast on soovitav neid praadida kastrullis rohke õli sees, iga ühte 15 minutit, kui nad on kuem seisnud, siis kauem, sest kui filee on seest jäätunud, siis ta algul sulab, aga pärast hakkab valmima. 18. Kiievi kotlette on soovitav süüa koos karrikastmega, mis on tehtud hapukoorest ja karrist ning soolast. HEAD ISU!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa