Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Koorekastmes veiseliha "Carne a la crema"

Kasutajate retseptid

Koorekastmes veiseliha "Carne a la crema"

teluli
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg veiseliha
6 küüslauguküünt
soola
pipart
200 g vahukoort
Aseta ahjupannile veiselihast lõigatud meelepärased tükid (soovitan u 5x5 suuruses kuubikud). Maitsesta pipra ja soolaga. Pane toit 225 kraadisesse ahju küpsema, u 15 min pärast lisa vett. Hauta nõrgas ahjus (175 kraadi) kuni liha on pehme. Enne ahjust väljavõtmist lisa koor, lase soojeneda. Serveeri kartulipudruga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes