Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Koorekastmes veiseliha "Carne a la crema"

Kasutajate retseptid

Koorekastmes veiseliha "Carne a la crema"

teluli
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg veiseliha
6 küüslauguküünt
soola
pipart
200 g vahukoort
Aseta ahjupannile veiselihast lõigatud meelepärased tükid (soovitan u 5x5 suuruses kuubikud). Maitsesta pipra ja soolaga. Pane toit 225 kraadisesse ahju küpsema, u 15 min pärast lisa vett. Hauta nõrgas ahjus (175 kraadi) kuni liha on pehme. Enne ahjust väljavõtmist lisa koor, lase soojeneda. Serveeri kartulipudruga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga