Kasutajate retseptid

MEHHIKO ŠOKOLAADIKOOK

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Surfa
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega ühes kausis omavahel jahu, kakaopulber, kaneel, küpsetuspulber ja sool. Klopi teises kausis kergelt vahtu suhkur ja pehme või. Lisa suhkru-võivahule kogu aeg segades ükshaaval munavalged. Lisa ka jogurt, vanillsuhkur ja muna ning sega hästi läbi. Ühenda nüüd mõlemad segud ja sega ühtlaseks läikivaks tainaks. Vala tainas võiga määritud ja jahuga üleraputatud suuremasse kandilisse või ümmargusse (Ø 26 cm) koogivormi ning küpseta ahjus 180 ºC juures 45 minutit. Kui puutikk jääb ka koogi keskelt proovides puhtaks, on kook valmis. Võta kook ahjust ja lase vormis 15 minutit jahtuda. Šokolaadikatte jaoks sulata šokolaad 1 sl piimaga ja määri kreem ühtlaselt jahtunud koogile. Enne serveerimist kaunista kook tuhksuhkruga. Pildil näha oleva kujundi saamiseks asetasin kaks kahvlit risti üle koogi ja raputasin rohkelt tuhksuhkrut peale. Mehhiko šokolaadikoogi võid muretult päev või isegi kaks varem valmis teha, sest see on kook, mis läheb seistes ainult paremaks!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa