Kasutajate retseptid

Hamburger BigMac

Keskmine hinne: 3.5 Autor: marth
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pihv: mudi hakkliha golfipalli suuruseks, viska küpsetuspaberile ja vormi õhukeseks tihkeks pihviks. Aseta selle peale veel teine küpsetuspaber mille pealt hõõrudes saab pihvi mõlemad pooled ideaalselt siledaks. Vormitud pihv läheb sügavkülma kuni ta on täiesti kõvaks külmunud. Ühe BigMaci jaoks on vaja kahte pihvi. Valmistamiseks asetada kuumale pannile külmunud pihv, küpsetada umbes 2min ühelt poolt ja 30sek teiselt poolt ning asetada burgerile. Sai: Fazeri saial ei ole BigMacile omapärast keskmist saia, see tuleb välja lõigata alumisest saiast. Alumine, keskmine ja pealmine sai soojendatakse kuumal pannil ühepoolselt, vältida liigset õli. Komplekteerimine: 1. kaste (1spl) läheb alumisele ja keskmisele saiale 2. kastme peale pisut hakitud sibulat ja rohkem hakitud hiinakapsast 3. sulatatud juustu viil alumisele saiale ja 2 viilu hapukurki keskmisele 4. alumise ja keskmise saia peale läheb pihv 5. tõsta keskmine sai alumise peale, lisa pealmine sai, suru veidi käega ülevalt burgeri peale, et see suupärasemaks muutuks ja valmis ta ongi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa