Kasutajate retseptid

Pasta alla Puttanesca

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Helinor
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Aseta pott veega tulele ja maitsesta vesi kivisoolaga. Kui vesi keema tõuseb pane pasta vette ja keeda umbes 10 minutit, jahuta külma vee all korralikult, nõruta ja sega kokku oliiviõliga. Kastme tegemiseks võta pott ja aseta tulele. Lisa potti veidi õli ja klaaseeri küüslauk ja sibul, nüüd lisa anšoovised ja kuumuta veel üks minut. Seejärel lisa purustatud tomat ja oliivid. Keeda veidi, et kaste pakseneks ning maitsesta soola ja pipraga – vajadusel võid lisada ka juurde suhkrut happe vähendamiseks. Võta kaste tulelt ja sega juurde ürdid, pasta basilico maitseainesegu ning eelkeedetud pasta. Lase korraks uuesti keema ja serveeri koheselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa