Kasutajate retseptid

Riisi-tuunikalasalat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Hip
Kogus: 1 portsjon
Raputa kastme ained kaanega purgis läbi. Pudenda kala tükikesteks, lõika porru valge osa pikuti lõhki ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lõika oliivid õhukesteks viiludeks, paprika väikesteks tükkideks. Sega salati ained esiti omavahel ja seejärel kastmega. Kata toidukilega ja lase külmkapis mõned tunnid maitsestuda. Kalla kuhjana vaagnale, kaunista kas tervete kirsstomatite või õhukeste tomatisektoritega ja petersellioksakestega. Mitmekülgne tuunikala sobib ka riisisalatisse. Tugevama kalamaitse saavutamiseks võite kastmes ära kasutada kala hoidistamiseks kasutatud õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa